Privat Socialrådgiver Karin B Nissen

Privat Socialrådgiver - Voksen og børne handicap - Beskæftigelse - Familiesager - Alle typer sociale sager

Professionel coaching anvendes af helt almindelige og velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområderCoaching foregår i klinikken i Børkop, pr. telefon eller skype. 

Klinikken er efter aftale åben hverdage indtil kl. 21.00. Som socialrådgiver, certificeret counselor og NLP master practitioner-coach hjælper jeg mennesker med systemstress, stress, angst, lavt selvværd, sorg- og krisereaktioner samt livsstilsproblemer m.m. til at opnå større tilfredshed i livet. 


Du kan læse mere om systemstress i min blog:  https://www.karinbnissen.dk/apps/blog/show/47511253-systemstress Priser pr. 1. november 2019 (gældende for nye kunder pr. denne dato):

Individuelle samtaler à 50 min.: 650 kr. 

Par à 50 min.: 1.000 kr. 


Bruger du mig samtidig som privat socialrådgiver / bisidder / partsrepræsentant er prisen for individuelle samtaler à 50 min. 500 kr.


Jeg tilbyder hypnoterapi og kunstterapi som en del af behandlingen. 

I hypnoterapien anvendes øvelser, der frembringer en dyb afslappelse og en forandret bevidsthedstilstand - du bringes i en let trance. I denne tilstand kan du komme i kontakt med ubevidste mønstre og fortrængte oplevelser, som påvirker dig negativt. Du er hele tiden i fuld kontrol og kan til enhver tid træde ud af trancen. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke ønsker. 


I kunstterapien tegner og maler vi de ting, som kan være svære at sætte ord på. Det kan fx være vrede og sorg, som kan være svær at rumme. Du behøver ikke kunne tegne for at have effekt af kunstterapi.