top of page

Partsrepræsentant

Partsrepræsentant Kanin B Nissen

Ifølge Forvaltningsloven § 8 har du ret til at lade dig bistå af en bisidder eller repræsentere af andre ved møderne med det offentlige/kommunen 

Booker du Karin B Nissen som partsrepræsentant giver du mig samtykke til at handle på dine vegne i din sag. Kommunen skriver til mig i stedet for dig og jeg svarer for dig. Du skal fortsat deltage i møderne og taler også selv på møderne, men jeg kan også tale på dine vegne, hvis du ønsker det. 

Som pårørende til fysisk og psykisk udviklingshæmmede og/eller alvorligt psykisk syge kan det være en stor lettelse at overlade kommunikationen med det offentlige/kommunen til en partsrepræsentant. Så har du som pårørende mulighed for at være netop det - pårørende.

 

Som bisidder er jeg en tryghedsperson for dig og et ekstra sæt ører, som du kan rådføre dig med før, under og efter mødet. 

Pris: 900 kr./time inkl. moms. 

Fakturering sker ALTID som forudbetaling ved opstart af sag og forud for alle møder. Der afregnes pr. påbegyndt kvarter.

Der faktureres for al aktivitet i din sag, dvs. telefonsamtaler, mail-korrespondance, forberedelse til møder, journallæsning, mødeaktivitet mv.

Du underskriver en fuldmagt som gør mig til partsrepræsentant og du kan til hver en tid trække denne fuldmagt tilbage.

Privat socialrådgiver Karin B Nissen svarer aldrig på skriftlige henvendelser fra din sagsbehandler uden først at have tjekket med dig, hvad dine ønsker er.
 

Udgifter forbundet med kørsel til og fra møder:

Privat socialrådgiver Karin B Nissen kører ud fra Børkop mellem Vejle og Fredericia.

Kørsel til og fra møder under 50 km.: 4,45 kr. inkl. moms pr. kørt km.

Kørsel til og fra møder over 50 km.: 500 kr. inkl. moms pr. time (efter første time afregnes pr. kørt kvarter)
 

 

Læs mere her:

Her kan du læse om, hvordan vi kan udveksle fortrolige oplysninger med hinanden: https://www.karinbnissen.dk/gdpr-og-sikkermail

bottom of page