Privat Socialrådgiver Karin B Nissen

Privat Socialrådgiver - Voksen og børne handicap - Beskæftigelse - Familiesager - Alle typer sociale sager

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskeligere perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst. Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapi, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Det kan være, at de slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet. Psykoterapi hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt. Som socialrådgiver, certificeret counselor og NLP master practitioner coach hjælper jeg mennesker med stress, angst, lavt selvværd, sorg- og krisereaktioner samt livsstilsproblemer m.m. til at opnå større tilfredshed i livet.


Nogle af de, der bruger mig som privat socialrådgiver, køber også støttende samtaler hos mig til en særligt nedsat pris pr. samtale.


Jeg tilbyder individuelle samtaler og parterapi.


Jeg tilbyder hypnoterapi og kunstterapi som en del af behandlingen. 

I hypnoterapien anvendes øvelser, der frembringer en dyb afslappelse og en forandret bevidsthedstilstand - du bringes i en let trance. I denne tilstand kan du komme i kontakt med ubevidste mønstre og fortrængte oplevelser, som påvirker dig negativt. Du er hele tiden i fuld kontrol og kan til enhver tid træde ud af trancen. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke ønsker. 

I kunstterapien tegner og maler vi de ting, som kan være svære at sætte ord på. Det kan fx være vrede og sorg, som kan være svær at rumme. Du behøver ikke kunne tegne for at have effekt af kunstterapi.


Individuelle samtaler og parterapi foregår i klinikken i Sundhedscentret, Ny Boder 8-10, 7080 Børkop. 

Klinikken er åben hverdage indtil kl. 21.00


Priser pr. 1. november 2019: (gældende for nye kunder pr. denne dato)


Individuelle samtaler à 50 min.: 650 kr. 

Parterapi à 50 min.: 1.000 kr. 


Bruger du mig samtidig som privat socialrådgiver / bisidder / partsrepræsentant er prisen for individuelle samtaler à 50 min. 500 kr.