Privat Socialrådgiver Karin B Nissen

Privat Socialrådgiver - Voksen og børne handicap - Beskæftigelse - Familiesager -  
Førtidspension - Fleksjob - Partsrepræsentant - Alle typer sociale sager

Psykoterapi handler om at hjælpe mennesker ud af livets vanskeligere perioder og er en vej til at komme videre, når livet gør ondt eller synes meningsløst. Der kan være mange forskellige grunde til at gå i psykoterapi. De fleste mennesker opsøger en psykoterapi, fordi der er noget i deres liv, som går dem på og forringer deres livskvalitet. Det kan være, at de slås med angst, OCD (tvangstanker), depression, stress, mindreværd, generthed eller mobning. De kan også have haft en traumatisk oplevelse, befinde sig i en krise eller af andre årsager have brug for hjælp til at komme videre i livet. Psykoterapi hjælper også mennesker, der ikke er i krise, men som vil lære mere om sig selv og udvikle sig enten professionelt eller personligt. Som socialrådgiver, certificeret counselor og NLP master practitioner coach hjælper jeg mennesker med stress, angst, lavt selvværd, sorg- og krisereaktioner samt livsstilsproblemer m.m. til at opnå større tilfredshed i livet.


Nogle af de, der bruger mig som privat socialrådgiver, køber også støttende samtaler hos mig til en særligt nedsat pris pr. samtale.


Jeg tilbyder individuelle samtaler og parterapi.


Jeg tilbyder hypnoterapi og kunstterapi som en del af behandlingen. 

I hypnoterapien anvendes øvelser, der frembringer en dyb afslappelse og en forandret bevidsthedstilstand - du bringes i en let trance. I denne tilstand kan du komme i kontakt med ubevidste mønstre og fortrængte oplevelser, som påvirker dig negativt. Du er hele tiden i fuld kontrol og kan til enhver tid træde ud af trancen. Jeg kan ikke få dig til at gøre noget, du ikke ønsker. 

I kunstterapien tegner og maler vi de ting, som kan være svære at sætte ord på. Det kan fx være vrede og sorg, som kan være svær at rumme. Du behøver ikke kunne tegne for at have effekt af kunstterapi.


Individuelle samtaler og parterapi foregår i klinikken i Sundhedscentret, Ny Boder 8-10, 7080 Børkop. 

Klinikken er åben hverdage indtil kl. 21.00


Priser pr. 1. november 2019: (gældende for nye kunder pr. denne dato)


Individuelle samtaler à 50 min.: 650 kr. 

Parterapi à 50 min.: 1.000 kr. 


Bruger du mig samtidig som privat socialrådgiver / bisidder / partsrepræsentant er prisen for individuelle samtaler à 50 min. 500 kr.Jeg anbefaler NADA-behandling som en del af et samtale-forløb, fordi NADA øre-akupunktur giver ro i krop og sjæl

NADA-metoden (en form for øre-akupunktur) blev udviklet af en psykiater på Lincoln Hospital i New York i 1970’erne. Formålet var at dæmpe abstinenser og trang hos misbrugere, men efterhånden opdagede man, at behandlingen også gjorde folk mere afslappede, at de blev mere i kontakt med sig selv og dermed fik mere ud af de øvrige dele af behandlingen. NADA har været kendt herhjemme siden 1990’erne.


Hvad står NADA for?

NADA er en forkortelse af National Acupuncture Detoxification Association – en organisation der blev dannet i USA i 1985 for at udbrede NADA-metoden. Herhjemme blev foreningen NADA-Danmark dannet i 2001 af Lars Wiinblad.


Selv stødte jeg første gang på NADA under min uddannelse i Sydafrika i 2002-2004, hvor jeg oplevede, hvordan NADA kan bruges i alle situationer, hvor der er behov for stabilitet, bedre stress-håndtering (herunder bl.a. vrede, søvnproblemer, rastløshed, angst m.m.), fokus, bedre håndtering af følelser og kognitive funktioner.


NADA er ikke en lægelig eller medicinsk behandling, men et supplement til andre metoder f.eks. samtaler, medicinsk behandling, coaching, mindfulness m.m. Alle kan modtage NADA-behandling – også gravide og folk med pacemaker. Børn fra 7 år kan også få NADA.


NADA anvendes blandt andet ved:

 • Søvnproblemer og mareridt
 • Angst og panikanfald
 • Fysisk uro og rastløshed
 • Psykisk uro og tankemylder
 • Koncentrations- og hukommelsesbesvær
 • Udadreagerende adfærd og aggressivitet
 • Vrede og irritabilitet
 • Stress
 • Depression
 • ADHD
 • OCD
 • Stemmehøring
 • Misbrug, stoftrang og abstinenser
 • Ludomani
 • Selvskadende adfærd
 • Sorg- og krisebehandling
 • Eksamensangst
 • Svendtendens fx i overgangsalderen
 • Hovedpine og smerter generelt

Behandlingen består af 5 nåle i hvert øre. Nålene sidder i øret i 45 minutter.

Behandlingen er generelt smertefri, men som regel kan der mærkes et lille stik, som straks forsvinder igen.

Enkelte punkter i øret kan føles ømme, hvilket som regel er et tegn på effektiv behandling.

Effekten af behandlingen varer 24-36 timer.

Har du en tid til coaching/psykoterapeutisk samtale kan du komme en times tid før og få NADA-behandling. Har du ikke tid til det, så kan du få NADA-behandling under samtalen. 

NADA café
Som noget nyt tilbyder jeg sammen med en kollega i SundhedsCenter Børkop NADA café to gange om ugen. Her kan du komme ind fra gaden og få NADA-behandling uden tidsbestilling.