Privat Socialrådgiver Karin B Nissen

Privat Socialrådgiver - Voksen og børne handicap - Beskæftigelse - Familiesager - Alle typer sociale sager

Kundecitater bringes kun anonymiseret 

Jeg fik hjælp til at anke sygedagpengestop og til at søge kontanthjælp. Karin skrev også anken dengang kommunen ville stoppe min kontanthjælp. Hun fik kontakt til min fagforening og var med til møder. Det var rart at der var nogen der støttede mig i min krisetid. 

BN

Jeg fik hjælp til at passe på mig selv, jeg havde en tæt på, som var krise ramt, jeg skulle bruge mange ressourcer på at støtte op og hjælpe her, så jeg havde selv brug for at få hjælp, Karin hjalp mig med at bevare overblikket, og holde hovedet koldt, hun gav mig værktøjer til at hjælpe min kære, og samtidig huske på mig selv. 


OSB

Hun var med i Åbenrå dengang vi aftalte samvær om min dreng. Først måtte hun ikke sige noget, men hun hjalp mig med at sige noget personligt som var svært. Bagefter hjalp hun med at lave en aftale om hvornår jeg kan se ham. 

N-P S.

Vi fik hjælp da kommunen ikke ville hjælpe vores søn, der lider af svær ADHD. Karin kontaktede VISO for os og vi fik et forløb i gang. Vi havde nogle samtaler hos Karin indtil vi fik bevilget en familiekonsulent. Karin har en stor viden om børnehandikapområdet og om de muligheder der er for at få hjælp. Hun har flere gange hjulpet os med at skrive en klage og med at søge om mere aflastning.


P og M G-M

Karin hjalp mig i min revalideringssag. Min kommunale sagsbehandler og jeg var endt i en værre tovtrækkerkrise og jeg følte mig ikke forstået og alene. Jeg kontaktede Karin og allerede ved første samtale fik jeg råd og vejledning til et videre forløb. Hun oprettede kontakt til min fagforening og senere til min sagsbehandler ved kommunen. I løbet af ingen tid blev problemerne løst og jeg kunne ånde lettet op. Mit forhold til sagsbehandleren blev mere konstruktivt. Undervejs var Karin der med støttende samtaler og med svar på alle mine spørgsmål. Karin ydede en kompetent indsats, var helt igennem professionel og tilmed lynhurtig. Jeg følge mig forstået og lyttet til, hvilket var en enorm lettelse. Tak!

S. vd K.

Jeg har tidligere fået hjælp af Karin og da kommunen ville lave min hjemmestøtte om til gruppesamtaler hjalp hun mig med at klage. Tak!


S. vd K.