top of page

Anonymiserede uddrag af udvalgte kundecitater

Dækker perioden 2011 - nu

Specialskolesag

Jeg vil klart anbefale at tage kontakt til Karin B Nissen 

- hun er bragende god, effektiv og går lige til sagen!

 

Coaching/psykoterapi

Jeg fik hjælp til at passe på mig selv, jeg havde en tæt på, som var krise ramt, jeg skulle bruge mange ressourcer på at støtte op og hjælpe her, så jeg havde selv brug for at få hjælp, Karin hjalp mig med at bevare overblikket, og holde hovedet koldt, hun gav mig værktøjer til at hjælpe min kære, og samtidig huske på mig selv. 

Børnehandicapsag

Karin formåede som vores partsrepræsentant at bære vores byrde i form af at varetage samarbejdet med kommunen i en tid, hvor vi ikke selv kunne samle det nødvendige

overskud til det. Hun får vores varmeste anbefalinger for sin medfølelse, sit engagement, sine gode og meget brugbare råd. Derudover oplevede vi, at Karins rolle som vores

partsrepræsentant, sendte et essentielt budskab til kommunen, som vi har haft gavn af både mens hun var vores partsrepræsentant og efterfølgende. Tak for din hjælp!

Sag om tabt arbejdsfortjeneste

Jeg er enlig mor til 2 handicappede børn og jeg fik 9.000 kr. i første og 42.500 kr. i anden efterregulering, og 15.000 kr. mere om året i tabt arbejdsfortjeneste efter et tjek af ydelserne i min sag. Så dejligt at have dig med på sidelinjen!

Børnehandicapsag

Vi orkede ikke at kæmpe mere mod kommunen om tabt arbejdsfortjeneste og afløsning i hjemmet, men med Karins hjælp fik vi et solidt og kompetent rygstød til at blive ved. Karin er kompetent, erfaren og fik hurtigt et godt overblik over en enkel sag, som kommunen effektivt havde kompliceret. Sagerne ligger nu i Ankestyrelsen og jeg ved at vi har gjort alt hvad vi kunne.

Beskæftigelsessager

I forbindelse med et sygdomsforløb støttede Karin mig, da kommunen stoppede mine sygedagpenge og jeg klagede over, at jeg overgik til kontanthjælp. Sagsbehandleren sagde til mig, at det jo ikke var kommunens skyld, at jeg var blevet syg. Det hårdt at få at vide!

I forløbet læste Karin mine sagsakter igennem, skrev en klage til kommunen og kom med forslag til, hvad der kunne ske fremad. Jeg var tryg i Karins hænder, hun er totalt kompetent, hun ved virkeligt hvad hun gør. Sammen med hende tænkte jeg, at det hele nok skulle gå!

Min sag endte med førtidspension.

 

oooOooo

 

Tusind tak samtaler og for hjælpen i forbindelse med mit Rehabiliteringsmøde. Det har været uvurderligt, og gav en stor tryghed midt i uvisheden om udfaldet af mødet. Så jeg er utrolig glad for, at jeg tog kontakt til dig, og at du havde mulighed for at hjælpe.

 

Via nærvær, ro og empati skabte du lynhurtigt en kontakt til mig. Og for et særligt sensitivt menneske som mig er det tre afgørende egenskaber at blive mødt med. Så tusind tak :-)

 

Jeg er stille og roligt ved at lande i min nye situation som førtidspensionist, og er så taknemmelig for, at jeg nu endelig kan trække vejret frit, og at jeg har fået styringen af mit liv tilbage. Så jeg ser positivt på nutiden og fremtiden.

oooOooo

Karin B. Nissen er en sand redningskvinde!

Efter flere års kamp og frustration i jobcenteret, hvor min sag stod nærmest stille, kom Karin ind som et frisk pust. Hun fandt hurtigt fejl i min sag, begået af jobcenteret. Efterfølgende kom der fart på processen, og hun sikrede, at jeg endelig blev tilkendt den førtidspension, som jeg havde ret til. Hendes effektivitet og evne til at holde jobcenteret ansvarlig, imponerede mig virkelig.

Utallige års ufrivillig fastholdelse i jobcenteret havde givet mig systemstress, hvilket Karin allerede bemærkede ved vores første samtale. Jeg udpegede hende efterfølgende som partsrepræsentant i min sag, hvilket gjorde, at jeg kunne finde mere ro i min hverdag, fordi jeg vidste, at Karin var på sagen. Takket være Karins kompetencer på området, fik min langvarige kamp hurtigt sin ende, og jeg er dybt taknemmelig for hendes hjælp.

Hun er yderst dedikeret, og samtidig er hun bare så menneskelig og forstående.

Hvis du sidder fast i jobcenteret, så kan jeg kun anbefale at kontakte Karin B. Nissen.

Børnesag

Her stod jeg, gift med en alvorlig syg hustru, far til 2 børn, falsk anklaget for noget jeg ikke havde gjort, af folk der ikke kendte os, fanget i en blanding af Corona regler og et kommunalt familie rådgivnings system, hvor de ansatte selv har svært ved at finde rundt i reglerne, hvor de ansatte socialrådgivere er unge, uden livserfaring, uden børn, så de faktisk ikke har nogen reel indsigt i hvordan en børnefamilie fungere, i vores tilfælde fik vi en ung kvindelig socialrådgiver, der fra det første telefonopkald var fjendtlig , hvor man ikke var i tvivl om at socialrådgiveren, på forhånd havde besluttet sig for hvad sagen handlede om, og hvordan dens udfald skulle være.

Socialrådgiveren ignorerede alle informationer, fra min hustru og jeg, sundhedsplejerske og egen læge, som modsagde de falske informationer.

 

Vi var så heldige, at finde frem til Karin, som hjalp os igennem denne meget svære situation, hun var altid klar til at hjælpe og forklare, regler såvel som kommunernes kryptiske formuleringer, så vi efter 10 måneder, talrige informationer fra børnehave, læger, osv. som modsagde anklagerne, samt en ny sagsbehandler, endelig fik at vide, at kommunen nu endelig havde fundet ud af, at der faktisk ikke var noget at komme efter.

 

Vi kan kun varmt anbefale Karin, hun er utrolig effektiv, venlig og har stor forståelse for systemerne, som man får brug for i kommunernes familierådgivning, det er et system der er utrolig indviklet, og føles som om det er designet til at vildlede folk, til forskel fra det almindelige danske retssystem, er familierådgivningen efter vores mening, et sted hvor man er skyldig i alle anklager, lige meget hvem der har lavet dem, indtil du har bevist dig uskyldig. Et system som dette, burde beskikke en privat socialrådgiver på samme måde, som retssystemet beskikker en advokat, da det jo ikke er alle folk der har råd til at betale selv.

 

Karin blev vores lys i mørket, der guidede os sikkert igennem en hjerte knusende situation, vi er hende uendelig taknemmelig.

Sag om samvær

Karin var med i Åbenrå dengang vi aftalte samvær om min dreng. Først måtte hun ikke sige noget, men hun hjalp mig med at sige noget personligt som var svært. Bagefter hjalp hun

med at lave en aftale om hvornår jeg kan se ham.

Beskæftigelsessag

Karin hjalp mig i min revalideringssag. Min kommunale sagsbehandler og jeg var endt i en værre tovtrækkerkrise og jeg følte mig ikke forstået og alene. Jeg kontaktede Karin og allerede ved første samtale fik jeg råd og vejledning til et videre forløb. Hun oprettede kontakt til min fagforening og senere til min sagsbehandler ved kommunen. I løbet af ingen tid blev problemerne løst og jeg kunne ånde lettet op. Mit forhold til sagsbehandleren blev mere konstruktivt. Undervejs var Karin der med støttende samtaler og med svar på alle mine spørgsmål. Karin ydede en kompetent indsats, var helt igennem professionel og tilmed lynhurtig. Jeg følge mig forstået og lyttet til, hvilket var en enorm lettelse. Tak!


Fortæl din historie

Vil du hjælpe andre med at få hjælp?

Så kan du her beskrive den hjælp du fik

Skriv dit navn og om du vil være anonym

Din mail

Beskrivelse

bottom of page