Privat Socialrådgiver Karin B Nissen

Specialist på børne og voksen området - social, psykiatri, handicap

Klinik for Psykoterapi - hundeassisteret kognitiv adfærdsterapi

§ 54 støtteperson for forældre med anbragte børn

Vi anvender cookies! Hvis du fortsætter på siden accepterer du det. Læs mere her: https://karinbnissen.dk/cookies

Anonymiserede uddrag af udvalgte kundecitater

Dækker perioden 2011 - nu

Specialskolesag

Jeg vil klart anbefale at tage kontakt til Karin B Nissen 

- hun er bragende god, effektiv og går lige til sagen!


Coaching/psykoterapi

Jeg fik hjælp til at passe på mig selv, jeg havde en tæt på, som var krise ramt, jeg skulle bruge mange ressourcer på at støtte op og hjælpe her, så jeg havde selv brug for at få hjælp, Karin hjalp mig med at bevare overblikket, og holde hovedet koldt, hun gav mig værktøjer til at hjælpe min kære, og samtidig huske på mig selv. 

Sag om tabt arbejdsfortjeneste

Jeg er enlig mor til 2 handicappede børn og jeg fik 9.000 kr. i første og 42.500 kr. i anden efterregulering, og 15.000 kr. mere om året i tabt arbejdsfortjeneste efter et tjek af ydelserne i min sag. Så dejligt at have dig med på sidelinjen!

Børnehandicapsag

Vi orkede ikke at kæmpe mere mod kommunen om tabt arbejdsfortjeneste og afløsning i hjemmet, men med Karins hjælp fik vi et solidt og kompetent rygstød til at blive ved.

Karin er kompetent, erfaren og fik hurtigt et godt overblik over en enkel sag, som kommunen effektivt havde kompliceret.

Sagerne ligger nu i Ankestyrelsen og jeg ved at vi har gjort alt hvad vi kunne.

Beskæftigelsessag

I forbindelse med et sygdomsforløb støttede Karin mig, da kommunen stoppede mine sygedagpenge og jeg klagede over, at jeg overgik til kontanthjælp. Sagsbehandleren sagde til mig, at det jo ikke var kommunens skyld, at jeg var blevet syg. Det hårdt at få at vide!

I forløbet læste Karin mine sagsakter igennem, skrev en klage til kommunen og kom med forslag til, hvad der kunne ske fremad. Jeg var tryg i Karins hænder, hun er totalt kompetent, hun ved virkeligt hvad hun gør. Sammen med hende tænkte jeg, at det hele nok skulle gå!

Min sag endte med førtidspension.

Børnehandicapsag

Vi fik hjælp da kommunen ikke ville hjælpe vores søn, der lider af svær ADHD. Karin kontaktede VISO for os og vi fik et forløb i gang. Vi havde nogle samtaler hos Karin indtil vi fik bevilget en familiekonsulent. Karin har en stor viden om børnehandikapområdet og om de muligheder der er for at få hjælp. Hun har flere gange hjulpet os med at skrive en klage og med at søge om mere aflastning.

Sag om samvær

Karin var med i Åbenrå dengang vi aftalte samvær om min dreng. Først måtte hun ikke sige noget, men hun hjalp mig med at sige noget personligt som var svært. Bagefter hjalp hun med at lave en aftale om hvornår jeg kan se ham.

Beskæftigelsessag

Jeg fik hjælp til at anke sygedagpengestop og til at søge kontanthjælp. Karin skrev også anken dengang kommunen ville stoppe min kontanthjælp. Hun fik kontakt til min fagforening og var med til møder. Det var rart at der var nogen der støttede mig i min krisetid. 

Beskæftigelsessag

Karin hjalp mig i min revalideringssag. Min kommunale sagsbehandler og jeg var endt i en værre tovtrækkerkrise og jeg følte mig ikke forstået og alene. Jeg kontaktede Karin og allerede ved første samtale fik jeg råd og vejledning til et videre forløb. Hun oprettede kontakt til min fagforening og senere til min sagsbehandler ved kommunen. I løbet af ingen tid blev problemerne løst og jeg kunne ånde lettet op. Mit forhold til sagsbehandleren blev mere konstruktivt. Undervejs var Karin der med støttende samtaler og med svar på alle mine spørgsmål. Karin ydede en kompetent indsats, var helt igennem professionel og tilmed lynhurtig. Jeg følge mig forstået og lyttet til, hvilket var en enorm lettelse. Tak!

Voksensag

Jeg har tidligere fået hjælp af Karin og da kommunen ville lave min hjemmestøtte om til gruppesamtaler hjalp hun mig med at klage. Tak!

Indsend en anbefaling

Skriv gerne

hvad du fik hjælp til og

hvad der kendetegner

den hjælp du fik

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you for contacting us. We will get back to you as soon as possible